KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - HAFIZ ALİ EFENDİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Ock

Okulumuzda karne töreni heyecan ve coşkuyla yapıldı.

Ock

Kermes Etkinliği kapsamında öğrencilerimizin ve velilerimizin hazırlamış olduğu yöresel lezzetler okulumuzda sergilendi. Velilerimize çok teşekkür ederiz. Paylaşma ve dayanışmanın ön plana çıkmış olduğu bu etkinlikte öğrencilerimizin yoğun ilgisi dikkat çekti.

Ock

Bilgi Yarışması etkinliği  öğrencilerimizin yoğun katılımıyla, kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Dereceye giren ilk 3 takıma para ödülleri takdim edildi.

Kas

ÇEDES(Çevreme duyarlıyım değerlerime sahip çıkıyorum) projesi kapsamında Kasım ayı çalışmalarımız sorumluluk temalı panomuz hazırlanmıştır.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okumuz öğretmeni Zehra Tuncer koordinatörlüğünde  öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte  büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Şbt

12 Şubat Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı anısına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Küçükler Masa Tenisi İl Şampiyonasında okulumuzu 2 öğrenci temsil etti.

Şbt

Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından, okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi amacıyla yürütülen proje çerçevesinde, temizlik açısından 100 üzerinden 90 alan ilköğretim okullarına beyaz bayrak verilmektedir. Yetkili kurumlarca yapılan incelemeler neticesinde Hafız Ali Efendi İmamhatip Ortaokulu olarak Beyaz Bayrak'lı okul olmaya layık görüldük.

Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, toplum sağlığını koruma ve geliştirme, yaşam kalitesini yükseltme, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmenin, kamu kurum ve kuruluşlarının asli görevleri arasında olduğu vurgulanmıştır.